Administratorul

Administratorul
Eu

sâmbătă, 8 mai 2010

finala emisiunii Dansez pentru tine - un show magic


                      Intr-o vineri m-am trezit obosit si m-am dus la scoala unde o colega de a mea (Andreea Mihalache) deborda fericire!Cind am auzit de ce e asa de fericita nu am crezut-o si am zis : "Nu ai cum sa mergi tu la Dansez pentru tine". Seara s-a apropiat si emisiune a inceput. Deja uitasem , si cind intorc capul la TV, Andreea M!!!

-Mamiiii, vineri mergem la dansez!

-Da da da...

                      Nu stiam cum sa ajungem acolo in studiouri! Relatii peste relatii dar singurul raspuns era " NU se poate". Dar ce imi trece prin cap?! Am numarul de tel. a lui Willmark (nustiu cum se scrie). De la cine?! De la teo! Teeo e salvarea mea! Am vorbit cu ea si au fost de acord!Daca nu eram eu nici ele nu mergeau acolo!

                      O saptamina a trecut foarte repede si m-am trezit dind mina cu will, pupindune si intrind in studiouri!Ceva magic m-a cuprins cand am intrat si am vazut lume pe care o vazusem doar la televizor!Ne-am dus fara sa stim in gradena si acolo am intrat din greseala in clubul lui Morosanu! Nu aveam nimic albastru ca sa fac galerie cu ceva insa am gasit intr-un colt unde m-am uitat intamplator, sub un scaun , l-a intuneric , o basca albastra! Norocul meu! Am facut poze cu toate vedetele si am plans alaturi de morosanu si Magda la auzirea numelelor lor la deschiderea plicului si declaratia de castigator al locului I . L-am felicitat si m-a pupat pe cap! A fost foarte frumos